Skip to main content

Farging av hår

Av 5. august 2019februar 26th, 2020Farging, Striper

Her har jeg satt tynne striper og lagt i balayage-teknikk og la dem inn i folier for at set skulle bli lyst som muligt. (Man bruker folier blant annet på et mørkt hår for å få det til å lysne til blondt som mulig, slik at blekingen ikke tørker ut og stopper virketiden. Maler man på bleking, uten folie, blir det ikke så veldig lyst, hvertfall med mørke hår som er mørkblondt eller brunt/svart). Brukte deretter toner for å dempe det gylne og at det ikke skal bli så stor kontrast på det som er lysnet og hennes naturlige farge. Et «naturlig» look, slik at det ser mer solbleket ut!

Her er det klassiske striper, masse masse folier. Tykt og langt og fint hår! Tok 4 timer også inkl klipp og styling. Tok 5 cm ettervekst.

Her er det også tynne highlights i ettervekst.

Legg igjen et svar