Om oss


Navnet KarlssonBarlindhaug representerer de to deleierne Jenny Karlsson og Kristin Barlindhaug som begge har vært i faget i 15 år. Vi har to frisørsalonger. KBVika holder sentralt til på Vika, kun få steinkast fra Aker Brygge og Karl Johan gate. Vår nyåpnede frisørsalong KBSt.Hanshaugen holder til sentralt der hvor Ullevålsveien og Waldemar Thane"s gate krysser hverandre i sentrum av St.Hanshaugen.

Vi ønsker å gi kunden en spennende kombinasjon av hår, styling, mote, skjønnhet, kunst og kultur! 

Kom innom for en en uformell prat eller for å ta en titt på våre frisørsalonger på Vika eller St.Hanshaugen.

 
jenny.jpg

Jenny

Deleier &  Daglig leder

SENIOR FRISØR  FARGESPESIALIST


Jenny kommer fra Gotland i Sverige og er fargespesialist i salongen. Hun har vært i frisørbransjen i 15 år. Jenny har tidligere jobbet som fargetekkniker for Tigi og Fudge. Her holdt hun kurser og visninger med kollegaer fra både Sverige, Norge, Danmark og England. Begge merkene finnes i salongen KarlssonBarlindhaug AS. Fargekorrigering kan være mange frisørers skrekk, men det er nettopp dette hun synes er mest morsomt å drive med!

 
kristin.jpg

Kristin

Deleier & Stylist

SENIOR FRISØR


Kristin er utdannet frisør og make-up artist, startet tidlig i karrieren på å fokusere på helheten av både hår, make up og klær. Jobber i dag med større blader som Kamille, Henne, Mag, KK og ulike reklame jobber. Dette kommer hun til å videreutvikle med å tilby kunder ”bli ny” dager, som personal shopper, komme med make- up tips og stil tips.

 
Kristine.jpg

Renate

HÅRSTYLIST & Extensions

SENIOR FRISØR  FARGESPESIALIST


Renate er en erfaren og allsidig frisør som liker en utfordring. Hun er behagelig og nøyaktig, og er opptatt av at kunden skal føle seg vel i stolen. Renate brenner ekstra for tekniske klipper, samt stylinger og oppsetninger av alle slag. Renate syns det er veldig gøy med konkurranser og deltar gjerne i frisørkonkurranser som Årets frisør.

 
Renate.jpg

Kristine

Hårstylist & Make- up artist

SENIOR FRISØR  FARGESPESIALIST


Kristine er en kreativ og reflektert frisør fra Nord-Norge, som har jobbet innen faget i over syv år. Hun er i tillegg utdannet make- up artist. Kristine er en frisør som er flink til å lytte til ønsker og se etter kundens behov. Hun har tidligere vært med på konkurranser som Årets Frisør og NM i makeup, dette vil hun også gjøre i fremtiden. Kristine liker spesielt godt oppsettinger og make- up, både til hverdag og spesielle anledninger.

 

Marianne

FRISØR


 

 

 

Christine

Frisør


Christine kom til oss januar 2015 og er utdannet frisør og makeupartist. Hun liker prikken over i'en og kommer gjerne med styling eller makeuptips til de som ønsker det. Sprudlende og glad jente som tar godt vare på deg i stolen. Har kurs i Balmain hairextentions.

 

Stine

Frisør


Dette er historien til Stine.