KB Vika


Om oss

KBVika holder sentralt til på Vika, kun et steinkast fra Aker Brygge og Karl Johans gate¨.

KB tenker kvalitet foran kvantitet,  

Kom innom for en en uforpliktende prat eller for å ta en titt på våre frisørsalonger på Vika.

Ansatte

Camilla

Senior Stylist/Kreativ Ansvarlig

Camilla er en veldig flink teknisk frisør  som holder en meget høy klasse. Har drevet i bransjen i over 20 år og har jobbet tett sammen med Jenny i forskjellige perioder. Har i tillegg erfaring både fra scenen og i colour education. Jobber også som fagansvarlig for Opplæringskontoret for frisørfag i Oslo/ Akershus. Camilla tar stort ansvar i den tekniske utviklingen av KB sine frisører og i driften av KB Vika og KB St Hanshaugen.

 

Lene

Frisør

Lene er et friskt pust hos KB. Med trålende referanser har hun imponert oss med sitt flotte arbeid. Lene er en behagelig, alltid bli og en meget engasjert frisør. Hun har raskt bygget seg opp en kundegruppe og er i stadig fagligutvikling.

 

Stine N (i permisjon)

Frisør

Stine N er en rolig og behagelig frisør som gjerne jobber med striper og farger, lange og korte dameklipp og har i tillegg ofte mange herrekunder på lista. Stine lytter alltid på kundens ønske samtidig som hun gjerne kommer med innspill og ideer.

 

Kamilla W

Senior Frisør

Kamilla er en fantastisk søt dame fra Sverige som har over 10 års erfaring e frisørfaget. Hun følger ivrig med på mote og trender og er meget flink og trygg både teknisk og teoretisk når det kommer til klipp og farge,

 

Renate (i permisjon)

Stylist/ Assisterende Daglig Leder

Renate er en erfaren og allsidig frisør som liker en utfordring. Hun er behagelig og nøyaktig og er opptatt av at kunden skal føle seg vel i stolen. Hennes fargekunnskap er på et meget høyt nivå og derav navnet "Dronninga av Balayage". Renate brenner ekstra for tekniske klipper, samt stylinger og oppsetninger av alle slag. Idag har Renate  ett stort ansvar i driften og ledelsen av KB sine salonger.

 

Giulianna

Senior Frisør

Giulianna er en frisør med høy faglig kunnskap i alle disipliner av faget. Meget flink når det gjelder alt fra tekniske klipper, barber cuts og skin fades, til kreative farger og balayage. Hun jobber også mye med extensions. Giulianna er en trygg støttespiller når det kommer til faglige spørsmål og en stor ressurs for begge KB-salongene.

 

Stine R

Senior Frisør

Stine har en stor lidenskap for faget sitt og gir en stor trygghet til kunden i stolen. Hun har både mange herrekunder og trofaste damekunder som ofte setter på extensions eller farger håret sitt. Stine er sertifisert i extensions. Vær gjerne tidlig ute med å bestille time til en ønsket behandling hos Stine.

 

Ingvild

Senior Frisør

Ingvild er en positiv og energisk dame. Hun holder en høy standard jevnt over og har stor fokus på å gi både kunder og kollegaer full oppmerksomhet. Ingvild klipper mange herrer som liker den klassiske barber cut stilen og klipper også skjegg. Har i tillegg en stor lidenskap for kreative farger og toner

Stine Charlott

Stylist

Stine Charlott er erfaren i faget med en bakgrunn fra Modern Design i Stavanger. Hun jobber effektivt med flotte resultater samtidig som hun har full fokus på å få sin gjest å slappe av i stolen.

Arild

Selvstendig Frisør

Arild er en mentor for KB sin ledelse og er en viktig kollega og forbilde for hele teamet. Han holder meget høy standard i tekniske klipper og fremhever flotte linjer og former på en artistisk måte. Populær blandt de som ønsker en skin fade eller klassisk barber cut. Han er også  kjent for sin fantastiske hodebunnsmassasje!

 

Jenny

Senior Stylist/Daglig Leder/Eier


Jenny kommer fra Gotland i Sverige. Hun har vært i frisørbransjen i  over 18 år. Hun har tidligere jobbet som fargetekniker for Tigi og Fudge. Her holdt hun kurs og visninger med kollegaer fra både Sverige, Norge, Danmark og England.

 

 

 

 

Telefon

22 83 40 99

ADRESSE

Haakon VII`s gate 1 0161 OSLO

 

ÅPNINGSTIDER

Man/Ons 09–19
Tir/Tor 09–19
Fre  09–17

Lør 10-16