KB St. Hanshaugen

Torsdag 1 feb har vi åpent 11-19

 

Om KB St. Hanshaugen

Vår sjarmerende salong KB St.Hanshaugen holder til sentralt på St.Hanshaugen, der hvor Ullevålsveien og Waldemar Thane"s gate krysser hverandre.

KB tenker kvalitet foran kvantitet.

Kom innom for en en uforpliktende prat eller for å ta en titt på våre frisørsalonger på Vika eller St.Hanshaugen.

Ansatte

Albana

Senior frisør/salongleder

Albana er en frisør med lang erfaring i faget. Hun har tidligere både drevet egne salonger og jobbet med personalansvar. Albana jobber lidenskapelig med hver kunde og er nøye med alle detaljer. Hun har høy kvalitet i den tekniske klippen og elsker å kombinere den med en perfekt farge.

 

Lene

Frisør

Lene er frisør og et frisk pust hos KB! Hun startet hos oss i august-17 med strålende referanser og en vilje om å utvikle seg videre til stylist og fargespesialist hos KB. Lene er behagelig, alltid blid og en meget engasjert frisør. Hun har raskt bygget opp en kundegruppe og imponerer stadig med flotte resultater.

 

Kamilla

Senior frisør

Kamilla er en fantastisk søt dame fra Sverige som har over 10 års erfaring i frisørfaget. Hun følger ivrig med på mote og trender og er meget flink og trygg både teknisk og teoretisk når det kommer til klipp og farge. Kamilla jobber 50% hos KB St Hanshaugen.

 

TELEFON

22 56 63 35

ADRESSE

Ullevålsveien 39, 0171 OSLO

 

ÅPNINGSTIDER

Man/Tor 09–19
Fredag 07–19
Lørdag 10-16