The Balm: Basic

Tenkte jeg skulle begynne å skrive litt om sminkemerket vi har inne, nemlig The Balm. Etter at vi fikk dette i salongen har jeg byttet ut hele sminkepungen min, og det er kun denne sminken vi bruker til våre bruder og jobber vi gjør i blader etc. I tillegg til at sminken er utrolig bra, har den er morsom innpakning, som gjør det litt ekstra gøy å sminke seg ;)

Er en del sminke, så tenkte å dele det opp i litt forskjellige kategorier, først ut er mine favoritter blant basic sminken deres.

 

1. timeBalm Face Primer: Denne er et must i sminkepungen min, og jeg klarer meg virkelig ikke uten! Dette er en primer man tar på før resten av sminken, den glatter og jevner ut huden, i tillegg til at sminken holder hele dagen. Et stort pluss er at den beskytter huden mot frie radikaler, i tillegg til at den inneholder vitamin A, E og C. 

2. Balm Shelter Tinted Mouisturizer SPF 18: Dette er en farget dagkrem som inneholder solfaktor 18. Perfekt nå på sommeren! Passer seg best til hverdags, da den bare jevner ut hudtonen og tilfører mye fukt uten å bli fet. 

3. timeBalm CONCEALER: Dette er en "anti-wrinkle" concealer som dekker mørke ringer under øynene, i tillegg til at den reduserer rynker rundt det ømfintlige øyepartiet. Jeg bruker den også på urenheter som kviser, og ellers der man ønsker.

4. timeBalm FOUNDATION: En kompakt foundation når man ønsker å jevne ut huden. Denne er perfekt til kveldsbruk, da den dekker bedre enn nr.2 uten å tette huden helt.

Det som er så perfekt med denne sminken er at den legger seg utenpå ansiktet, uten å dekke porer, men istedet lar huden puste! Så selv om man tar på mye en dag, føles det fortsatt veldig naturlig.

 

@ Elle

Litt bilder fra det lille jeg fikk med meg av ELLE festen i forrige uke, før sykdommen tok meg..

 

Welcome

Velkommen til KBbyIsabelle!

Her kommer jeg til å legge ut bilder av jobber jeg gjør, hva som inspirerer meg, og hva som skjer i salong KarlssonBarlindhaug.

Stay tuned, for jeg gleder meg til å holde dere oppdatert!

 

www.jpg