The Balm: Basic

Tenkte jeg skulle begynne å skrive litt om sminkemerket vi har inne, nemlig The Balm. Etter at vi fikk dette i salongen har jeg byttet ut hele sminkepungen min, og det er kun denne sminken vi bruker til våre bruder og jobber vi gjør i blader etc. I tillegg til at sminken er utrolig bra, har den er morsom innpakning, som gjør det litt ekstra gøy å sminke seg ;)

Er en del sminke, så tenkte å dele det opp i litt forskjellige kategorier, først ut er mine favoritter blant basic sminken deres.

 

1. timeBalm Face Primer: Denne er et must i sminkepungen min, og jeg klarer meg virkelig ikke uten! Dette er en primer man tar på før resten av sminken, den glatter og jevner ut huden, i tillegg til at sminken holder hele dagen. Et stort pluss er at den beskytter huden mot frie radikaler, i tillegg til at den inneholder vitamin A, E og C. 

2. Balm Shelter Tinted Mouisturizer SPF 18: Dette er en farget dagkrem som inneholder solfaktor 18. Perfekt nå på sommeren! Passer seg best til hverdags, da den bare jevner ut hudtonen og tilfører mye fukt uten å bli fet. 

3. timeBalm CONCEALER: Dette er en "anti-wrinkle" concealer som dekker mørke ringer under øynene, i tillegg til at den reduserer rynker rundt det ømfintlige øyepartiet. Jeg bruker den også på urenheter som kviser, og ellers der man ønsker.

4. timeBalm FOUNDATION: En kompakt foundation når man ønsker å jevne ut huden. Denne er perfekt til kveldsbruk, da den dekker bedre enn nr.2 uten å tette huden helt.

Det som er så perfekt med denne sminken er at den legger seg utenpå ansiktet, uten å dekke porer, men istedet lar huden puste! Så selv om man tar på mye en dag, føles det fortsatt veldig naturlig.

 

Isabelle Calderon

Isabelle, 24 år, frisør og salongleder på KarlssonBarlindhaug. Brenner for frisøryrket, makeup og alt som har med mote å gjøre. Deler mine jobber, hva som skjer i salongen og hva som inspirerer meg.