Kristine Solhaug

På tirsdag hadde jeg søte Kristine Solhaug i stolen. Denne unge jenta holder på med fitness, og er utdannet personlig trener, og blogger om sin sunne livsstil, her er det altså masse inspirasjon å hente! 

Vår flinke lærling Jessica satte i farge, mens jeg satte i extensions

 

Kristine fikk også med seg noen produkter hjem. Så hvis dere lurer på hvilken shampoo, balsam og kur dere skal bruke til extensions anbefaller jeg S- Factor Smoothing shampoo og balsam, og Serious Conditioner. Denne serien tynger ikke, men gjør masse fuktighet!

Bilder lånt av: Kristinesolhaug.blogg.no

Følg henne også på Instagram for mer inspirasjon: Kristinesolhaug

 

Isabelle Calderon

Isabelle, 24 år, frisør og salongleder på KarlssonBarlindhaug. Brenner for frisøryrket, makeup og alt som har med mote å gjøre. Deler mine jobber, hva som skjer i salongen og hva som inspirerer meg.