Shimmereyes, Peachy lips

Stepbystep makeup!

Transient
Transient
Transient
Transient
Transient
Transient
Transient
Transient
IMG_4386.jpg

1. Begynn med et rent ansikt, og smør TimeBalm Face Primer over hele ansiktet. Vent til den har tørket litt og gå over med foundation, på Jessica brukte jeg medium. 

2. Gå deretter over med en concealer for å dekke mørke ringer under øynene og urenheter i ansiktet. Jeg brukte anti-wrinkle concealer som reduserer rynker rundt øynene og mørke ringer. 

3. Bruk solpudder der sola naturlig treffer ansiktet, som i panne, kinn, hake og lett over nesetippen. (Skal ikke brukes i hele ansiktet!) 

4. Til øynene brukte jeg Nude Tude. 

5. Begynn å legge `snobby` over hele lokket, helt opp mot brynene. Gå så over med `seducitve` på hele globalen, ikke vær redd å ta for mye! Helt ytterst i øyekanten la jeg `sophisticated` som en liten trekant, deretter duset jeg sammen alle fargene , sånn at jeg ikke skulle få en hard overgang. Jeg avsluttet med å bruke `sleek` som en liner langs vippene. her brukte jeg en smal pensel for å ikke få streken for tykk. 

6. For å forsterke brynene litt (men ikke lage ny form) brukte jeg `Taupe` fra Billion Dollar Brow. 

7. Siden jeg ville ha fokus på øynene valgte jeg en ganske naturlig, men ferskenfarget leppestift. Jeg valgte å bruke "Ima godkisser` som jeg klappet lett på leppene med fingrene mine for et enda mer naturlig resultat.

8. I kinnene brukte jeg `frat boy`som jeg la lett over kinnbeina og lett opp mot tinningen. 

9. Et closeup bilde av øyensminken.  

 

Her har jeg kun brukt sminke fra The Balm og Billion Dollar Brow som du finner i salongen! Og om dere har noen spørsmål er det bare å sende mail.  

 

Tagg oss gjerne på Instagram med hashtag #karlssonbarlindhaug om du velger å følge stepbystepen på både hår og sminke :)  

 

Isabelle Calderon

Isabelle, 24 år, frisør og salongleder på KarlssonBarlindhaug. Brenner for frisøryrket, makeup og alt som har med mote å gjøre. Deler mine jobber, hva som skjer i salongen og hva som inspirerer meg.