Billion Dollar Brows

Som nevnt tidligere har vi fått inn det fantastiske øyenbrynsmerket Billion Dollar Brows, og i den anledning tenkte jeg å skrive litt om hvert enkelt produkt vi har fått inn, så dere kan lese litt mer om det.

 

images (1).jpg
images.jpg

Brow powder , gir perfekt definerte bryn som er enkel å legge. Finnes i 4 forskjellige farger, som gir deg perfekte bryn samtidig som de ser naturlige ut. 

TIPS:  Blondiner kan fint gå for 3 nyanser mørkere enn hårfarge for kontrast, mens brunetter er finest med samme farge som håret. 

 

Angle Tip Spooly Brush, er verktøy til brynene med to ender. Den ene er til for å legge brynpudderet, den andre til å blende ut fargen og gre brynene på plass. 

 

BDBPENCIL-2.jpg

Universal Brow Pencil, gir definerte, perfekte bryn som man tegner rett på huden. Kan forsterke den naturlige formen en allerede har, og har en tilhørende børste for å gre av overflødig farge. Finnes kun i brun, men passer de fleste.

 

 

screen-shot-2011-10-03-at-9-17-41-am-e1317647887691.png

Brow Gel, dette er siste finish for brynene. Den holder brynene dine på plass og gir en glatt, naturlig glans.  

 

 

bdb.jpg

Brow Boost, er en dyptvirkende behandling spesielt designet for å forbedre tynne, overnappede og underernærte bryn. 

TIPS: Denne skal jobber inn i renset hud, og gjerne masseres inn for å hjelpe den å trekke ordentlig inn i huden. 

 

 

duo_pencil.jpg

Duo Pencol,  perfeksjonerer øyenbrynene dine med dette 2-i-1 produktet. På den ene siden er det concealer og den andre siden er det en higlighter. 

TIPS:  Bruk først concealeren noen millimeter under hele brynet og fade den deretter oppover mot brynet. Highlighetern brukes fra midten av brynet og ut for å definere og løfte brynet. 

 


Håper dere lærte litt, og har dere noen spørsmål er det bare å rope ut! Alle produktene finner dere hos oss.  

Isabelle Calderon

Isabelle, 24 år, frisør og salongleder på KarlssonBarlindhaug. Brenner for frisøryrket, makeup og alt som har med mote å gjøre. Deler mine jobber, hva som skjer i salongen og hva som inspirerer meg.